ຈະລຶບ Facebook ໄດ້ແນວໃດ?

ມື້ໂພສ: 06.01.2024/XNUMX/XNUMX

ການຊອກຫາ "ລົບເຟສບຸກ" ເລີ່ມຕົ້ນໃນອາທິດນີ້. ຂໍ້ມູນ ໃໝ່ ຈາກ Google Trends, ເຊິ່ງຕິດຕາມວິທີການຄົ້ນຫາທີ່ໄດ້ຮັບຄວາມນິຍົມໃນຊ່ວງເວລາອື່ນ, ສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າມີການຄົ້ນຫາ "ລຶບເຟສບຸກ" ຫຼາຍຂື້ນໃນສະຫະລັດອາເມລິກາໃນອາທິດດຽວໃນ XNUMX ປີທີ່ຜ່ານມາ.

ຜູ້ທີ່ຕ້ອງການລຶບບັນຊີເຟສບຸກຂອງພວກເຂົາຢ່າງຖາວອນແລະຮັບປະກັນວ່າມັນຈະບໍ່ຖືກເປີດອີກ, ຈຳ ເປັນຕ້ອງລຶບບັນຊີຂອງພວກເຂົາຢ່າງສົມບູນແທນທີ່ຈະກັກຂັງພວກມັນ.

ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ໃຫ້ເຮົາອະທິບາຍສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງຮູ້ກ່ອນທີ່ຈະລຶບບັນຊີຂອງທ່ານໃຫ້ ໝົດ, ນັ້ນແມ່ນການລຶບບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານຢ່າງຖາວອນ. ນີ້ແມ່ນ ຄຳ ອະທິບາຍຂອງເທີກີກ່ຽວກັບການລຶບບັນຊີ Facebook.

- ເມື່ອທ່ານປິດບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານ, ຖ້າທ່ານມີ ໜ້າ ຫລືກຸ່ມແລະທ່ານເປັນຜູ້ບໍລິຫານພຽງແຕ່ຂອງຫນ້າແລະກຸ່ມນັ້ນ, ໜ້າ ເວັບຫລືກຸ່ມນັ້ນຈະຖືກລຶບອອກພ້ອມກັນກັບບັນຊີ. (ຜູ້ຈັດການທີສອງສາມາດຖືກເພີ່ມເຂົ້າເພື່ອປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ ໜ້າ ເວັບຖືກລຶບອອກ.)

- ບັນຊີທີ່ຖືກລຶບແລ້ວບໍ່ສາມາດເປີດ ໃໝ່ ໄດ້ໃນທຸກທາງ. ສະນັ້ນ, ຄວນຄິດສອງຄັ້ງກ່ອນທີ່ຈະລຶບບັນຊີເຟສບຸກ.

- ບາງສິ່ງທີ່ທ່ານເຮັດໃນ Facebook ບໍ່ຖືກເກັບໄວ້ໃນບັນຊີຂອງທ່ານ. ຕົວຢ່າງ, ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະລຶບບັນຊີຂອງທ່ານ, ຂໍ້ຄວາມທີ່ທ່ານສົ່ງໃຫ້ເພື່ອນຂອງທ່ານສາມາດບັນທຶກໄວ້ໃນລາວ. ຂໍ້ມູນນີ້ຍັງຄົງຢູ່ຫຼັງຈາກທີ່ທ່ານລຶບບັນຊີຂອງທ່ານ.

- ເມື່ອທ່ານລຶບບັນຊີຂອງທ່ານ, ຄົນອື່ນຈະບໍ່ເຫັນໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານໃນທາງໃດທາງ ໜຶ່ງ. ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ມັນສາມາດໃຊ້ເວລາ ໜ້ອຍ ໜຶ່ງ ໃນການລຶບຂໍ້ມູນທັງ ໝົດ. ການປັບປຸງສະຖານະພາບ, ຮູບພາບແລະວິດີໂອທີ່ເຊື່ອມໂຍງກັບບັນຊີຂອງທ່ານຖືກເກັບໄວ້ໃນລະບົບ ສຳ ຮອງ. ທ່ານອາດຈະຕ້ອງລໍຖ້າເຖິງ 90 ວັນເພື່ອໃຫ້ຂໍ້ມູນທັງ ໝົດ ຫາຍໄປ. ໄລຍະເວລານີ້ແມ່ນບໍ່ຂຶ້ນກັບການລຶບບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານເປັນເວລາ 2 ອາທິດ.

ລຶບບັນຊີເຟສບຸກຢ່າງຖາວອນ

ຫຼັງຈາກລຶບ ຄຳ ຮ້ອງສະ ໝັກ ແລ້ວ, ທ່ານຕ້ອງໄປທີ່ລິ້ງດ້ານລຸ່ມແລະກົດປຸ່ມ "ລຶບບັນຊີຂອງຂ້ອຍ".

https://www.facebook.com/help/delete_account

ສຸດທ້າຍ, ທ່ານ ຈຳ ເປັນຕ້ອງໃສ່ລະຫັດຜ່ານເຟສບຸກແລະລະຫັດຄວາມປອດໄພຂອງທ່ານຢູ່ໃນປ່ອງຢ້ຽມທີ່ປາກົດຂຶ້ນເຊິ່ງຈະເປີດ. ທ່ານບໍ່ຄວນເປີດບັນຊີຂອງທ່ານໃນທາງໃດ ໜຶ່ງ ເປັນເວລາ 2 ອາທິດຫຼັງຈາກການລຶບບັນຊີ Facebook. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ, ຂັ້ນຕອນການປິດບັນຊີຂອງທ່ານອາດຈະຖືກຕັ້ງ ໃໝ່ ແລະທ່ານສາມາດຈັດການກັບການປິດບັນຊີອີກຄັ້ງ.